Construction Bike

Construction Bike inledning

Construction bike är ett enkelt men häftigt spel som går ut på att du ska ta dig igenom banan utan att fastna i massor utav hinder. Det är ingen enkel match och här gäller det verkligen att inte ha bråttom. Det är ett snitsigt spel som kräver mycket finess och fingerfärdighet. Spelet passar alla åldrar men kanske främst den som är motorintresserad eller bara gillar balansspel i största allmänhet. Spelet är bra på så sätt att det finns ”checkpoints” eller hållplatser som kommer relativt ofta så om du skulle råka ramla så behöver du inte starta om från början utan vid den senaste checkpointen. Detta tycker jag är kanon för ströspelaren som bara vill ha roligt annars blir det att man kör samma bana om och om igen.

Construction Bike spelupplevelse

Spelupplevelsen är fantastisk för att vara ett flashspel. Det går inte att kräva så mycket mer utan det är rakt igenom ett roligt och enkelt spel. Grafiken är annorlunda på nästan alla banor så det gör inte spelet långtråkigt. Själv kom jag till bana 6 när jag testade första gången så jag vet faktiskt inte vad som händer när man klarat de första nio banorna. Kommer det nya banor eller vad är det som händer tror? Jag får sätta mig ner några timmar och försöka lista ut det någon dag hehe.

construction bike

Construction Bike styrning

Spelet är enkelt att styra du använder piltangenterna både för att åka framåt och sedan upp och ner pilarna för att balansera din motorcrossförare. Genom att trycka på Enter så vänder gubben håll så då kan du åka åt andra hållet. Till en början kan det upplevas lite svårt, näst intill omöjligt men inlärningskurvan är extrem snabb. På bara några minuter kommer du att kunna kontrollera föraren på ett sätt du först inte trodde var möjligt. Det är ett fartfyllt spel och det är svårt att slita sig när man en gång börjat.

Construction Bike sammanfattning

Sammanfattningsvis skulle jag säga att spelet är utomordentligt välarbetat och bland de roligaste spelen som jag har spelet i en webbläsare. Jag rekommenderar därmed detta spel starkt. Det är faktiskt mycket roligare än Super Mario när det kommer till att spela i webbläsare. Mitt betyg är 9 av 10 möjliga. Hoppas du får en rolig spelupplevelse, på återseende!