Skrattnet

– Ett gott skratt förlänger livet

Letar du efter roliga hemsidor på nätet? Ja, då har du kommit helt rätt. Utöver massor av roliga spel så tipsar vi gärna om hemsidor som vi tycker om. En sajt där du kan hitta massor av roliga bilder, filmer och historier är Skrattnet.se. Denna sida har funnits i 20 år och fortsätter att leverera Sveriges roligaste texter, bilder och filmer. Under de senaste åren har det kommit massor av konkurrenter till Skrattnet och även om många uppstickare är bra så är Skrattnet fortfarande vår favorit. Här hittar du nämligen tusentals bilder, texter och filmer samlade på ett och samma ställe.oldlady_skrattnet

Är du på jakt efter rolig bild att dela med dig av på Facebook eller varför inte ett roligt filmklipp? Då kan du enkelt bläddra igenom Skrattnets stora humorarkiv. Du hitta texter inom olika kategorier eller leta bland bilder och filmer inom taggar. Detta gör att du enkelt hittar just den humor som du uppskattar. Här finns nämligen något som passar alla.

Vill du vara med och göra Skrattnet till en bättre humorsida så kan du också skicka in din text, bild eller film till redaktionen. Du får ingen ersättning för besväret men vad är bättre än att dela med sig av glädje till dina medmänniskor? Skrattnet är en helkul hemsida där du kan spendera oändligt många timmar så varför inte ge tillbaka när du hittar något extra roligt.

Som sagt, är du på jakt efter en hemsida där du kan hittat nätets roligaste bilder, filmer och texter så ska du självklart besöka Skrattnet. Du kommer garanterat få en underhållande stund!